خلیل حیات مقدم در گفتگو با خبرنگار مهر در اهواز، جمعیت تحت پوشش شرکت آب و فاضلاب شهری هندیجان را 25هزار و 957نفر عنوان کرد و بیان داشت: مشترکان آب شرب این شهرستان در شبانه روز به هشت تا هشت هزار و 500 متر مکعب آب نیاز دارند که به ترتیب پنج هزار و 500 و سه هزار متر مکعب آب از رودخانه های زهره و کارون تامین می شود.
وی افزود: بروز پدیده خشکسالی مشکلاتی را در وضعیت تامین آب شرب شهری به وجود می آورد به طوری که کاهش دبی رودخانه زهره و به دنبال آن افزایش EC آب را در پی داشته است.
حیات مقدم ادامه داد: تا قبل از راه اندازی موفقیت آمیز دستگاه آب شیرین کن هندیجان توسط آب و فاضلاب خوزستان، به هیچ وجه تامین آب مورد نیاز مردم از رودخانه زهره عملی نبود؛ زیرا سختی بیش از حد مجاز آن ناشی از پدیده خشکسالی باعث شد که آب رودخانه غیر قابل شرب شود.
نماینده مردم شهرهای هندیجان، ماهشهر و امیدیه تاکید کرد: راه اندازی سه دستگاه آب شیرین کن توسط آب و فاضلاب خوزستان با ظرفیت هر کدام پنج هزار و 500 متر متر مکعب و 500 متر مکعب برداشت شده از رودخانه زهره با سختی بالا را شیرین و از طریق خطوط انتقال به شبکه توزیع پمپاژ می کنند.
به گفته وی، مردم هندیجان از وضعیت آب شرب هندیجان راضی هستند.
پیش از راه اندازی سه دستگاه آب شیرین کن در هندیجان آب شرب این شهرستان غیر قابل شرب بود.
نظر شما